R-LINK Evolution

En nettilkoblet opplevelse

En behagelig reise

Hygge på kjøreturen

Renault driving ECO2

Renault driving ECO2

"Eco-score" for kjøreturene og kjøreråd for å optimere forbruket.

Les mer

Kartoppdatering

Kartoppdatering

15 % av veinettet i Europa endres hvert år. Kjør trygt på veiene: gratis kartoppdateringer i tre år etter kjøp av kjøretøy. (gjelder biler 1. gangs registrering etter 01.01.2017 med Europakart)

Les mer

TomTom-kart Europa

TomTom-kart Europa

Kart over Europa som dekker 45 land, for en realistisk visning av strekninger, også i tunneler. Bilde med høy oppløsning. Oppdatering i R-LINK Store inntil fire ganger i året. Har du kart over Europa (ekstrautstyr) i din nye Renault med R-LINK Evolution? Da får du nå gratis oppdatering av kart i 3 år.

Les mer

LIVE-tjenester fra TomTom

LIVE-tjenester fra TomTom

Full pakke inkludert i tre år. TomTom-trafikk i sanntid som dekker 99 % av veinettet. Over 350 millioner veihendelser legges inn hvert år og oppdateringer annethvert minutt. Venter du på levering av din nye Renault med R-LINK Evolution? Nå får du LIVE-tjenester gratis i 36 måneder. Med LIVE-tjenester får du også værmelding på strekningen eller bestemmelsesstedet uten å ta blikket fra veien. Søk etter interessepunkter takket være en database som er tilgjengelig i sanntid.

Les mer

Tilkoblede tjenester i bilen

Tilkoblede tjenester i bilen

Bruk applikasjoner som er tilpasset kjøremodus for økt sikkerhet, som en app for e-post hvor systemet leser e-postene. Vi ses på R-LINK Store.

Les mer

Android Auto™ for R-LINK Evolution

Android Auto™ for R-LINK Evolution

Få applikasjonene fra din smarttelefon med Android 5.0 eller mer som er kompatible med kjøring, på R-LINK Evolution-skjermen. Naviger, dikter meldinger eller lytt til musikk på en enkel måte mens du kjører. Bruk en kvalitetskabel slik at smarttelefonen er i sentrum av kjøreopplevelsen.

Aktiver mobildata for å dra full nytte av Android Auto™-opplevelsen.

*tilgjengelig avhengig av modell og produksjonsdato.
Les mer

7-tommers berøringsskjerm

7-tommers berøringsskjerm

Samme berøringsteknologi som for nettbrett og tilpasset bilen.

Les mer

Kjøretøy utstyrt med systemet R-LINK Evolution

Trenger du hjelp?

*obligatorisk felt